search

miercuri

Cuvantul inaintea banilor

La fel ca tine am investit timp, nervi, poate chiar si bani pentru a gasi diverse solutii prin intermediul carora sa castig bani folosindu-ma de internet. Primul lucru de care m-am lovit si care mi-a pus capac la inceput, au fost cei cativa centi pe care ii castigam. Fiind un visator, mi-am inchipuit din totdeauna ca banii se fac extrem de usor si pot ajunge sa ma imbogatesc peste noapte. Din pacate, inca nu am reusit sa gasesc formula magica pentru a ma trezi a doua zi cu toate conturile pline de bani. Dar cel mai important lucru pe care l-am invatat in toata perioada asta, este ca trebuie sa fiu perseverent si in fiecare zi sa aloc cateva ore (una, doua) pentru a-mi face viata mai usoara ulterior.

 De ce crezi ca sunt sute de persoane care spun ca functioneaza? Pentru ca asa este!! Prin perseverenta si cu ajutorul mediilor de socializare la care toti avem acces, putem ajunge sa traim cel putin la fel de decent ca si cum am avea un job unde ar trebui sa ne petrecem cel putin 8 ore din viata pe zi. Solutiile pe care urmeaza sa ti le propun in cadrul acestui blog, sunt de obicei, extrem de usor de pus in practica si iti pot deschide mintea catre solutii nebanuite inca.


Exista o vorba: Putin cu putin se face mult. Pentru tine ca incepator, acesta ar trebui a fie motto-ul care sa te ghideze si care sa te motiveze in evolutia ta. Iti propun sa facem impreuna un scurt exercitiu de matematica: daca fiecare site pentru care aloci 10 minute pe zi iti aduce 1$ pe zi, la 10 astfel de site-uri vei catiga 10$ pe zi. Intr-o luna ar insemna un venit net de 300$, bani obtinuti legal si prin forte proprii. Poate pentru tine este o suma mica sau in cel mai rau caz acceptabila, insa trebuie sa ai in vedere ca sunt unele persoane care muncesc pe santier pentru banii astia. Dar daca fiecare site ti-ar aduce 2$ sau 3$ pe zi? Probabil ca atunci suma ar deveni demna de luat in considerare. Iar toate astea cu investitie 0 din partea ta.

Asa ca in loc sa pierzi timpul navigand aiurea pe Facebook sau jucandu-te pe calculator, cred ca ar trebui sa iei in considerare investitia in viitorul tau. Toate site-urile pe care urmeaza sa le comunic, beneficiaza de incredere 100% din partea utilizatorilor si folosind metodele pe care ti le voi prezenta, cu siguranta nu vei da gres. Vor fi create tutoriale pentru toti vizitatorii si vor fi detaliate toate metodele prin care poti fructifica la maxim fiecare oportunitate de a castiga bani.
 Iti propun urmatoarele 10 metode de a castiga bani. Tu alegi care ti se potriveste cel mai bine:
1. Sa navighezi pe internet si sa dai un click din cand in cand pe niste reclame.
2. Sa te joci pe internet
3. Sa stai pe facebook si sa dai like-uri
4. Sa joci la casino, in special la ruleta sau poker.
5. Sa citesti mailuri sau newslettere interesante.
6. Sa faci shopping online.
7. Sa postezi diverse filmulete / articole pe site-urile de socializare
8. Sa indrumi pe altii sa faca transferuri utilizand conturi precum PayPal.
9. Sa-ti creezi propriul blog prin care sa promovezi produsele altora
10.Sa investesti in actiuni.

Poate pare imposibil de crezut, insa toate cele de mai sus, dar si multe altele, sunt capabile sa-ti aduca venituri substantiale astfel incat sa ai o viata cat mai lejera, iar banii sa nu reprezinte un impediment pentru tine. Indiferent daca ai 14 sau 60 de ani, experienta anterioara, IQ, esti barbat sau femeie, poti ajunge sa fii propriul tau angajator petrecand doar cateva ore in fata calculatorului. Asadar, daca cel putin una din metodele de mai sus ti-au starnit interesul, atunci iti recomand sa stai cu ochii pe blogul www.cumsefacbaniipenet.blogspot.ro si iti voi dezvalui pas cu pas, de la A la Z, cum trebuie sa procedezi.

Sa auzim numai de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu